Thursday, December 18, 2008

Macam-macam Aznil

video

Rizqi minat sangat kat Pak Nil ni... Kalau ada siaran yang ada Pak Nil kat TV, dapat la ibu buat kerja rumah... sanggup dia duduk kat depan tv tu...kalau tak asyik ikut jer mana ibu pergi... tak kira rancangan apa semua dia tengok... macam2 aznil...tom2 bak... jangan lupa lirik... bagus juga la astro asyik siarkan af yang ada mawi tu... yang hairan tu dia leh pulak gelak sorang2... kadang2 ibu tengok Rizqi kiss Pak Nil kat TV...he he he... Rizqi.... Rizqi....

Wednesday, December 17, 2008

Masjid Putrajaya

video

Malam tadi ibu ngan ayah bawa Rizqi pergi jalan2 kat Masjid Putrajaya... Ramai juga orang kat situ.. Rizqi happy sangat...maklumlah dia dah dapat jalan sendiri... Bila ibu tanya, mana masjid? Rizqi akan tunjuk masjid Putra tu... Tapi bila masjid tu dah ada kat belakang dia...ibu tanya lagi mana masjid? Rizqi tunjuk kat pejabat Pak Lah...he he he... mungkin dia nampak ada kubah tu conform masjid la kan... anyway... tahniah untuk Rizqi coz dah banyak benda yang dia tau... tapi yang paling mendapat tempat di hati Rizqi tentu saja bas, cat, aeroplane dan ball....

Taman permainan

video

Sekarang ni, tiap-tiap petang lepas mandi..Rizqi akan tunjuk tangan dia kat luar...Adui...dah faham sangat la tu...maknanya dia nak pergi taman mainan... nasib baik depan umah ni jer... suka sangat dia nak pergi taman...ada ramai budak2 yang sebaya dengan dia...tapi semua bibik yang bawak pergi taman.. parent diorang semua kerja sampai petang... syukur pada Allah swt sebab ibu dapat jaga Rizqi dan dapat luangkan masa bersama Rizqi...Ibu dapat tengok perkembangan Rizqi....

Langkah pertama

video

Hari yang paling bermakna dalam hidup ibu...Rizqi dah dapat berjalan..Bila dah dapat kaki ni, Rizqi seminit pun tak nak duduk diam.Asyik nak berjalan ke sana ke mari... kalau jatuh pun Rizqi masih lagi bersemangat nak berjalan...

Monday, December 01, 2008

Tiara beach resort

Rasanya dah seminggu ibu tak tengok blog ni...tak sempat ar... macam2 hal yang nak diselesaikan...tapi apapun, sempena ulangtahun perkahwinan ketiga ibu dan ayah last weekend, ibu dah ayah dapat juga bawa Rizqi ke Tiara beach resort...Time check in ibu tengok ramai betul orang datang...kebanyakan semua family bawa anak time cuti sekolah...then tanpa berlengah lagi, ibu n ayah bawa Rizqi mandi pantai...tapi pantai buatan manusia jer lah...he.he. ramai betul orang kat sini..Rizqi suka sangat berendam dalam air... main dalam pelampung... sampai dia kesejukan baru ibu bawa ke bilik...zzzzzzzzzzzzzzzz Malam, ibu n ayah bawa Rizqi pergi pasar malam... banyak tul makanan..sedap... ada lak orang jual mainan...tengok mainan tu semua berkualiti.. entah dari mana peniaga tu dapat..Ayah belikan Rizqi papan tulis winnie the pooh rm 10 jer...besar papan tu...then pergi tepi pantai..ingat nak tunjuk laut kat Rizqi tapi mana nak nampak...dah malam daaa.......... Awal pagi esok ibu dah bangun...tak sabar nak bawa Rizqi main air lagi...kul 8 jer ibu bawa Rizqi pergi pantai... tak ramai lagi orang turun...Rizqi main puas2.... ibu happy sangat tengok Rizqi...Sayang Rizqi..........

my photo album

my photo album....

Chit Chat

Rizqi - 26 Januari 2010

Rizqi - 26 Januari 2010

Rizqi - 26 Februari 2010

Rizqi - 26 Februari 2010

Rizqi - 26 Mac 2010

Rizqi - 26 Mac 2010

Rizqi - 26 April 2010

Rizqi - 26 April 2010

Rizqi - 26 Mei 2010

Rizqi - 26 Mei 2010

Rizqi - 26 Jun 2010

Rizqi - 26 Jun 2010

Rizqi - 26 Julai 2010

Rizqi - 26 Julai 2010

Rizqi - 26 Ogos 2010

Rizqi - 26 Ogos 2010

Rizqi - 26 Sept 2010

Rizqi - 26 Sept 2010

Rizqi - 26 Oktober 2010

Rizqi - 26 Oktober 2010

Rizqi - 26 Nov 2010

Rizqi - 26 Nov 2010
 

my love Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal