Tuesday, March 31, 2009

Mydin USJ


Bestnyer dapat bawa Rizqi jalan2... hari ni ibu n ayah bawa Rizqi pergi mydin usj... dari dulu lagi ibu teringin nak pergi kat situ... dengar citer cam best jer... sampai jer kat situ, ada lak mainan nie... so ibu bagi ar Rizqi naik dulu... lepas ni kan Rizqi nak teman ibu n ayah shopping... kira umpan

ar nie... rm3 jer untuk sekali naik... siap ada juruiring lagi tu... happy sangat tengok rizqi kat situ... then, ibu n ayah bawa rizqi makan2... sekarang rizqi selera jer tengok makanan... tengok ar badan dier... he he he... bila perut dah kenyang, rizqi pun terlentok... so senang ar ibu nak pilih2 barang... tak der apa pun yang ibu beli... tapi ternampak kedai perfume kat dalam tu... original tapi harga die lebih murah... so ibu n ayah beli ar.... he he.... dah penat... balik... before tu ibu beli donut kecik2... yummie2....

Monday, March 30, 2009

calcium...


Rizqi suka sangat minum calcium yogurt nie... tiap2 hari dia nak minum calcium nie. kalau time dia teringat nak minum... Rizqi akan tarik tangan ibu and pergi ke peti ais... so faham2 jer la... dalam peti ais mesti kena ada stok punyer... masa ayah mula2 beli minuman nie, ibu ingat Rizqi tak suka... rupa2nyer... emmmmm...yummie2...

Sunday, March 01, 2009

video

Tiap kali siaran @15 tunjuk ujibakat AF7... Rizqi tak akan ketinggalan... ambik mikrofon terus melalak kat depan tv... kelakar tengok gelagat Rizqi... tak tau ar kenapa Rizqi minat sangat menyanyi... rasanyer time pregnant kat Rizqi dulu tak der pulak ibu nyanyi2... tak kisah ar kan... janji Rizqi happy...

Seksyen 18 Shah Alam



Semalam ibu ngan Rizqi teman ayah pergi seksyen 18 shah alam... lama tul kat situ... biasa ar kalau ayah pergi kedai kereta... ibu ngan Rizqi puas jalan2 kat area situ... best gak kat situ... macam2 ada... lepas makan, ibu ngan Rizqi pergi mydin... ramai tul orang shopping... then pergi giant... then pergi ole-ole... then pergi hari2... dalam banyak2 tempat yang ibu ngan Rizqi pergi... kat hari2 yang paling best... kat dalam kedai tu ada tempat mainan kanak2... bagus ar kan... senang ibu nak pilih baju... masa ibu bawa Rizqi, tak ramai pun yang ada kat dalam tu... cuma ada 2 orang kakak yang mummy dia memang staff kat situ... pandai dia layan Rizqi main... tak lama tu, ramai pulak yang datang... so ibu bawa Rizqi keluar... on the way nak pergi kat kedai kereta... ibu masuk kedai costume... wah! best kedai nie... kalau nak masuk pertandingan pakaian beragam leh ar pergi kedai nie...

my photo album

my photo album....

Chit Chat

Rizqi - 26 Januari 2010

Rizqi - 26 Januari 2010

Rizqi - 26 Februari 2010

Rizqi - 26 Februari 2010

Rizqi - 26 Mac 2010

Rizqi - 26 Mac 2010

Rizqi - 26 April 2010

Rizqi - 26 April 2010

Rizqi - 26 Mei 2010

Rizqi - 26 Mei 2010

Rizqi - 26 Jun 2010

Rizqi - 26 Jun 2010

Rizqi - 26 Julai 2010

Rizqi - 26 Julai 2010

Rizqi - 26 Ogos 2010

Rizqi - 26 Ogos 2010

Rizqi - 26 Sept 2010

Rizqi - 26 Sept 2010

Rizqi - 26 Oktober 2010

Rizqi - 26 Oktober 2010

Rizqi - 26 Nov 2010

Rizqi - 26 Nov 2010
 

my love Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal