Saturday, January 17, 2009

Rizqi and Robot

video

Salam Maal Hijrah dan Salam Tahun Baru buat semua. Dah lama sangat ibu tak update blog Rizqi ni... maklum la baru nak kerja semula.. setelah bercuti hampir dua bulan.. Rizqi dah makin cerdik sekarang.. dah makin besar.. berat pun dah bertambah jadi 14kg.. semua pun dia makan.. mainan pun dia dah mula pilih sekarang ni.. robot yang dia dapat masa birthday dulu antara favorites dia sekarang..Rutin Rizqi sekarang ni tak macam dulu lagi. Awal pagi dia dah bangun.. kena hantar rumah pengasuh.. cian Rizqi.. Pukul 3.00 baru ibu akan ambik dia.. balik umah rest jap.. pukul 5.30 dia dah mula tunjuk pintu.. nak keluar pergi taman.. 6.30 ibu bawa Rizqi masuk coz ibu nak tengok Spa Q...he he he... lepas makan...mandi... Rizqi tidur sekejap... then bangun tengok tv... then tidur semula....

my photo album

my photo album....

Chit Chat

Rizqi - 26 Januari 2010

Rizqi - 26 Januari 2010

Rizqi - 26 Februari 2010

Rizqi - 26 Februari 2010

Rizqi - 26 Mac 2010

Rizqi - 26 Mac 2010

Rizqi - 26 April 2010

Rizqi - 26 April 2010

Rizqi - 26 Mei 2010

Rizqi - 26 Mei 2010

Rizqi - 26 Jun 2010

Rizqi - 26 Jun 2010

Rizqi - 26 Julai 2010

Rizqi - 26 Julai 2010

Rizqi - 26 Ogos 2010

Rizqi - 26 Ogos 2010

Rizqi - 26 Sept 2010

Rizqi - 26 Sept 2010

Rizqi - 26 Oktober 2010

Rizqi - 26 Oktober 2010

Rizqi - 26 Nov 2010

Rizqi - 26 Nov 2010
 

my love Copyright 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipietoon | All Image Presented by Online Journal